Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΕΧΠΟ- ΚΑΛΟ Επιμόρφωση – Παραμόρφωση χρήσιμων ηλιθίων


ΕΧΠΟ- ΚΑΛΟ Επιμόρφωση – Παραμόρφωση χρήσιμων  ηλιθίων
Να … πηγαίνεις στην έκθεση και θέλεις δεν θέλεις γίνεσαι πελάτης σεμιναρίων.
Μετά το ξεμπρόστιασμα αναγκάστηκαν να δημοσιοποιήσουν τον ρόλο τους.
Διαβάστε τι μας λένε και θα καταλάβετε.

“Σας στέλνω γιατί θα ήθελα να σας επισημάνω και από εδώ για το χώρο του pop up hub που όπως και πέρυσι θα τρέχει κατα την διάρκεια της έκθεσης.


Το Pop up Hub είναι ένας φυσικός χώρος σε συνέδρια, εκθέσεις ή φεστιβάλ όπου φιλοξενεί πραγματικές και ουσιαστικές συνομιλίες μεταξύ των συμμετεχόντων. Γίνεται ένα φυσικό σημείο συνάντησης, ένας χώρος χαλάρωσης και ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων, όπου επί τούτου οι πιο αναπάντεχες συναντήσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια μίας υποστηριζόμενης δομής. Οι οικοδεσπότες του χώρου διευκολύνουν τις συνδέσεις, παρουσιάζουν διαδραστικά βίντεο, ξεκινούν συζητήσεις ή συνομιλίες που εμπνέουν το κοινό για δράση και συνεργασία, αλλά και βοηθούν στην ανταλλαγή πληροφοριών, πρακτικών και εμπειριών.

Με την την φόρμα που θα βρείτε εδώ θα θέλαμε να συλλέξουμε πληροφορίες για πράγματα που σας ενδιαφέρουν τόσο να παρακολουθήσετε όσο και να συντονίσετε εσείς οι ίδιοι!

Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσατε να συμπληρώσετε μέχρι την Τετάρτη το πρωί, αλλά σίγουρα και καθόλη την διάρκεια της EXPO δίνεται ευκαιρία να προτίνετε πράγματα, να συντονίσετε ραντεβού, κλαδικές συναντήσεις και ότι πιστεύετε οτι είναι σημαντικό.

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας και την συμμετοχή σας!

Με εκτίμηση,

Έλενα Λάμπρου

https://s1g.s3.amazonaws.com/48dd97fbac6d82a6f4ce95bdcbf0b59a.jpeg
Elena Lamprou Community & Programming Lead
Email 
elena.lamprou@impacthub.net Tel +30 6973823425

Impact Hub Athens Karaiskaki 28, Athens, 10554, Greece 
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου